Инфо и Цени
Вход Регистрация

Вход

Потребителско име*
Парола *
Запомни ме

Регистрация

Полетата маркирани с (*) са задължителни.
Име *
Потребителско име*
Парола *
Потвърди паролата *
Email *
Повтори Е-mailа *

Треньори по бокс и кикбокс

Михаил Видински

З.М.С. Михаил Видински -. Многократен шампион на България, Балкански шампион, призьор от вътрешни международни състезания, като турнир Странджата, Ринг София, медалист от първите игри „Добра Воля“ Москва 1986 г., шампион за професионалисти на България 1997 г, дългогодишен състезател и тренъор по бокс .

 

Филиян Иванов, родом България - занимаващ се професионално с бокс 1987 г. в спортен клуб Славия. Завършил ЦСУ Олимпийски надежди. Носител на многжество титли.

 

виж графика за провеждане на тренировки

 

 

trainer TsankoDobrekov 2Цaнко Добреков е бивш състезател по кикбокс с опит и като съдия в множество турнири. Цанко се запознава с братята Кличко през 1992 г. във Варна. Тогава морският град е домакин на европейскотопървенство по кикбокс, където Цанко Добреков съдийства. Великолепният му усет го кара да се отдаде на trainer TsankoDobrekov 3кариера си като треньор. В това поприще Цанко е известен с участието си в подготовката на най-популярния френски боксьор Жан-Марк Мормек за мача му срещу Владимир Кличко през 2012 г. През школата на Цанко Добреков са минали и много успешни треньори по бокс и кикбокс.

виж графика за провеждане на тренировки

 

 

 Николай Колев(Коко) е действащ състезател по кикбокс. Последовател е на школата на добре познатия Албен Белински. Коко Колев взима участия както на републикански първенства, така и на професионалния ринг в някои европиейски турнири. През 2006 година печели престижното 2-ро място на Европейското първенство по кикбокс. 

Мартина Огнянова стартира спортната си кариера на четири годишна възраст с най-грациозния спорт – художествена гимнастика. Едва на пет години печели първия си медал и от тогава е в призовите места на всички държавни и международни състезания. Когато приключва с художествената гимнастика на 18 години, започва да тренира спортна аеробика и само след 6 месеца става четвърта на Държавното първенство. На 19 години приключва с професионалния спорт, за да учи. Заедно със следването стартира кариерата й в „Шоуто на Слави”, където танцува професионално 10 години в балет Магаданс. Желаеща да поддържа винаги спортна форма започва да тренира бокс и кикбокс, защото е убедена, че това са оптималните спортове за всеки човек, изграждащи всички двигателни качества, както и ума и духа. Благодарение на спортния си дух и натура, напредва много бързо. В момента е и помощник треньор на мъжа си Коко Колев в Спортен Клуб Импакт.

виж графика за провеждане на тренировки 

 

Христо Йонев е многократен медалист от републикански първенства и победител от професионални боксови гали .

Дипломиран треньор от НСА

   

Антонио Грозев е универсален състезател, който взима участие в разнородни състезания, сред които самбо, борба, джудо и сумо. Активната му спортна кариера продължава и в момента, въпреки че списъкът на спечелени титли от престижни спортни форуми вече е достатъчно дълъг:

Титли от шампионати по борба свободен стил: 

2014: Републикански шампион до 80 кг.

2014: Европейски шампион до 80 кг.

2015: Републикански шампион до 80 кг.

2015: Европейско първенство 3-то място до 80 кг.

2016: Вице-Републикански шампион до 80 кг.

2016: Европейско първенство 3-то място до 82 кг.

Други шампионати със спечелени отличия:

2017: Европейски фестивал по бойни изкуства Combat Wrestling 3-то място до 82 кг.; ММА(Вале тудо) 1-во място до 80 кг.

2014: Европейско първенство по сумо 1-во място, кат. до 80 кг.(юноши)

 

 

Антонио Грозев се присъединява към екипа на СК Импакт Боксинг през м.Април 2017 г. и води тренировки по борба за деца и борба свободен стил и ММА за възрастни. 

виж графика за провеждане на тренировки 

 

 

 

 

Share this post

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

БЪРЗ КОНТАКТ