Инфо и Цени
Вход Регистрация

Вход

Потребителско име*
Парола *
Запомни ме

Регистрация

Полетата маркирани с (*) са задължителни.
Име *
Потребителско име*
Парола *
Потвърди паролата *
Email *
Повтори Е-mailа *

БОКСОВА ЗАЛА ИМПАКТ - ТРЕНИРОВКИ ПО БОКС И КИКБОКС

Боксова зала IMPACT отвори врати за всички любители на бокса.

Ако искате да сте здрави, да имате самочувствие и да сте в отлична форма, заповядайте в боксов клуб IMPACT, в квартал Павлово, София.
С помощта на боксови техники и специфични физически упражнения, тук може да постигнете отлична спортна форма, да се отървете от наднорменото тегло и да се сдобиете с атлетична фигура, без натрупване на излишна мускулна маса. Боксовият клуб предлага тренировки за мъже и жени, начинаещи спортисти и младежи, с цел подобряване на жизнения тонус и здравословно изграждане на фигурата. Всеки трениращ в залата ма СК Импакт Боксинг получава персонално отношение, така че спорта да носи удоволствие и ефектът от тренировките да бъде максимален.


В боксова зала IMPACT се провеждат тренировки по професионален бокс и кикбокс, както за начинаещи така и за напреднали боксьори. Боксовият клуб дава възможности за тренировки в група и индивидуални тренировки с професионален треньор по бокс или кикбокс. 
Боксовата зала разполага с тренировъчен ринг, боксови чували, боксови круши и макевари, уреди за обща физическа подготовка, напълно оборудвана и комфортна съблекалня с душове.

Залата е с големина 150 м2.

Треньори в боксов клуб IMPACT: 

trainer FilianIvanovтреньор-бокс-Михаил-Видинскиtrainer NikolayKolev                                          

СК Импакт Боксинг предлага възможност на треньори и инструктори, които имат собствени групи, да ползват залата под наем за провеждане на различни спортни и други видове занимания. За повече информация може да изпращате запитване по имейл или да се свържете с нас по телефона: 0888 240893

За контакти виж тук

 

Share this post

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

БЪРЗ КОНТАКТ