полезни статии
Вход Регистрация

Вход

Потребителско име*
Парола *
Запомни ме

Регистрация

Полетата маркирани с (*) са задължителни.
Име *
Потребителско име*
Парола *
Потвърди паролата *
Email *
Повтори Е-mailа *

ПОЛЕЗНО

ДЕХИДРАТАЦИЯ ПРИ ИНТЕНЗИВНИ ТРЕНИРОВКИ

от Събота, 21 Ноември 2015 Няма коментари

Как да не допускаме това

КАЧВАНЕ НА МАСА В КОМБИНАЦИЯ С ТРЕНИРОВКИ ПО БОЙНИ ИЗКУСТВА

от Събота, 18 Април 2015 Няма коментари

Отговор на въпроса "Възможно ли е?" от експерта Петко Политов

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНАТА ИСТОРИЯ НА ДЮИ БОЗЕЛА(DEWEY BOZELLA)

от Вторник, 02 Декември 2014 Няма коментари

Боксова кариера, която завършва с резултат 1-0 не може да се възприема като успешна история, но в случая на Дюи Бозела неговият единствен мач и една победа са демонстрация на несломим дух и непоколебима воля за реализиране на преследвана дълги години мечта. 

ДИЕТАТА НА БОКСЬОРА

от Петък, 13 Юни 2014 Няма коментари

Боксът е анаеробна дейност, която изисква поддържането на високи енергийни нива за 12 интензивни 3-минутни рунда. Целта на боксьора трябва да бъде да косумира храни, които ще осигурят правилното съотношение на сила, мощ и тегло,  което се поддържа най-добре от източници на висока енергия и ниско съдържание на мазнини. 

НАЙ-ВАЖНИТЕ МУСКУЛИ ЗА БОКСА

от Сряда, 11 Юни 2014 Няма коментари

Много от физическите аспекти на бокса, като баланс, мощ и движение идват от долната част на тялото. По-техническите аспекти, като точност, защита и успешни удари идват от горната част на тялото. В звисимост от това как чувствате нуждите на вашия стил, вие трябва да решите дали да наблегнете на повече мощ, скорост на ръката, издържливост или всичко заедно.

Защо вдигането на тежести няма да повиши ударната сила

от Сряда, 11 Юни 2014 Няма коментари

Причина № 1:

Вдигането на тежести e тласкащо движение.
За да вдигнете щангата вие прилагате възможно най - голяма сила, по възможност постоянна. По време на тласкащото движение вие движите предмета от първия контакт, прилагайки сила за относително продължителен период от време.

Важно за вашия спортен режим

от Сряда, 11 Юни 2014 Няма коментари

Включването на боксова тренировка към вашия спортен режим ще ви се отплати по много разнообразни начини. Боксовата тренировка се провежда в режим на високо интензивно интервално натоварване. Щом веднъж привикнете към темпото на работа в боксовата зала, ще се убедите, че вашата кондиционна форма се подобрява много бързо.

БЪРЗ КОНТАКТ